Strömsön sunnuntaissa tuttuja!

Suununtaina on vuorossa Strömsön suora erikoislähetys jossa teemana Tähtiä ja tähteitä, eli tuunauksen ja kierrätyksen riemujuhla! Mukana menossa Linnan juhlien kierrätyspuvun luoneen trashionistan Outi Les Pyyn lisäksi oma Tuunausta ja tekeleitä- blogia pitävä kollegamme Annakaisa!

Virittäydyhän katselutunnelmiin jo heti viideltä! Luvassa on siis 2,5 tunnin suora erikoslähetys Yle Fem kanavalla ja kolmen tunnin lähetys Yle Areenassa! Ohjelmaan voi osallistua itsekin netissä ja sähköpostilla #Strömsö

Huhujen mukaan Annakaisalla eli Tuunaajamutsilla on esittelyssä farkuista tuunattu tyrmäävä mekko. Annakaisan blogista kannattaa tarkistaa myös suuren suosion saavuttanut tuunausidea Skyr-rahkojen kansista!

Annakaisa on kunnostatunut tuunaajarintamalla jo pitkään ja onneksi me kollegatkin saamme nauttia hänen käytännönläheisestä luovuudesta, katso mitä Tuunaajamutsi loi meille apuvälineiksi messuvilinään!

Kannattaa sunnuntain tuunauspläjäyksen lisäksi tarkastaa Tuunausta ja tekeleitä-blogi ja poimia vinkit ja inspiraationlähteet pimeneviin syysiltoihin.

Kort referat på svenska!

Kolla in söndagens Strömsö med temat Gäster & rester. Med i farten vår egen Annakaisa vars alter ego Tuunaajamutsi står bakom sådana succéer som höstens finaste jeans-klänning och det ultimata sättet att utnyttja locken från Skyr-burkarna.

Missa inte! Sö 6.9.2015 klo 17.00 på Yle Fem och på Arenan.

Tuunaus Skyr-kansista